Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme Sieviin ammattitaitoista teollisuusompelijaa. Tehtävä sisältää erilaisten tekstiilituotteiden teollisuusompelutyötä. Materiaali on tarkkuutta vaativaa, pienten palojen ompelua. Työ on päivätyötä.Edellytämme sinulta Aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä tai muuta alaan liittyvää osaamista. Työvaiheisiin ja koneiden käyttöön opastetaan. Tarjoamme sinulle Päivätyön Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön Toimivan työympäristön Kiinnostuitko?Lisätietoja Janne Hietaniemi email. janne.hietaniemi@staffpoint.fi puh. 043-826 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekstiilialan tehtävät Ylivieska tekstiilialan tehtävät Alavieska tekstiilialan tehtävät Haapavesi tekstiilialan tehtävät Kalajoki tekstiilialan tehtävät Merijärvi tekstiilialan tehtävät Nivala tekstiilialan tehtävät Oulainen tekstiilialan tehtävät Sievi tekstiilialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusompelija, Sievi, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Ylivieska . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 273 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus