Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Tunnettu ja tasokas ravintola Torni on toiminut jo vuodesta 1931 lähtien. Nykypäivän Tornissa yhdistellään herkullisia makuja ja visuaalisuutta kokeilunhaluisesti leikitellen, eri kausien ja vuodenaikojen mukaan.

Nautinnollisten aterioiden lisäksi ravintola Torni kattaa herkkuja myös sielulle ja silmälle suomalaisen taidekokoelman muodossa.Etsimme yhteistyökumppanillemme Solo Sokos Hotel Torniin ammattitaitoista tarjoilijaa.Oletko sinä etsimämme asiakaspalvelun ammattilainen, joka aidosti nauttii työstään? Sinulla on kokemusta Ala-carte tarjoilijan tehtävistä ja olet hyvä tiimipelaaja. Kykenet myös itsenäiseen työhön etkä karta vastuuta. Olet positiivinen ja hymyilevä persoona.Mikäli haluaisit tuoda oman osaamisesi osaksi Tornin ammattitaitoista tiimiä, hae tehtävää jo tänään. Paikka täytetään sopivan henkilön löydettyä. Työtunteja on tarjolla vähintään 90h/3vk.

Edellytämme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä tai alan koulutusta
  • asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • iloista ja positiivista olemusta


Tarjoamme sinulle

  • ainutlaatuisen työympäristön ja mielenkiintoiset työtehtävät
  • vastuullisen työnantajan ja yrityksen tukemaan työskentelyäsi
  • mahdollisuuden työllistyä myös suoraan asiakasyritykselle


Kiinnostuitko?

Täytä huolellisesti hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta ja liitä mukaan myös CV:si. Kerro miksi juuri sinä olisit paras vaihtoehto Tornin tarjoilijaksi.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Helsinki Työajat: vuokratyö Yhteystiedot: Riina Sirenius riina.sirenius@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17780&field_id=21&place_id=1000008&did=1&jc=8&lang=fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, Sokos Hotel Torni, Helsinki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 319 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa