Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tunnettu ja tasokas ravintola Torni on toiminut jo vuodesta 1931 lähtien. Nykypäivän Tornissa yhdistellään herkullisia makuja ja visuaalisuutta kokeilunhaluisesti leikitellen, eri kausien ja vuodenaikojen mukaan. Nautinnollisten aterioiden lisäksi ravintola Torni kattaa herkkuja myös sielulle ja silmälle suomalaisen taidekokoelman muodossa. Etsimme yhteistyökumppanillemme Solo Sokos Hotel Torniin ammattitaitoista tarjoilijaa. Oletko sinä etsimämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Sipoo ravintola-alan asiakaspalvelu Vantaa ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, Sokos Hotel Torni, Helsinki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 26.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 286 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus