Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Kampin ravintola Memphikseen reipasta a la carte- tarjoilijaa loppu vuodelle. Memphis Kamppi on viihtyisän moderni, uniikki ja rento kohtaamispaikka Helsingin ydinkeskustassa. Leppoisa ravintola Memphis tarjoaa nälkäisille syötävää laadukkaalta ja monipuoliselta ruokalistalta, aina valomerkkiin saakka. Mikäli hyvä asiakaspalvelu on sinulle kunnia-asia ja olet kiireessä kuin kotonasi, täytä hakemus!Edellytämme sinulta aikaisempaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Sipoo ravintola-alan asiakaspalvelu Vantaa ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, Memphis Kamppi, Helsinki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 30.11.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 299 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus