Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Olostunturi (509 m) on Muonion kunnan keskeisin tunturi ja laskettelukeskus.

Olos on hyvin tunnettu ensilumen hiihtokeskuksena; lumitykitykset aloitetaan jo heti ensipakkasten tultua syksyllä ja säilötyllä lumella päästään laadukkaasti talvikauden alkuun.

Takka on Oloksen bistro-tyyppinen ravintola.Noin 70- paikkaisessa ravintolassa ikkunoista avautuu yksi Tunturi-Lapin kauneimmista maisemista suoraan Pallastuntureille.

Olostunturin rinteessä, hotellin vieressä sijaitsevassa Polar Kodassa missä toinen puoli ravintolasta lasia. Sieltä avautuu Pallas-Ounastuntureille upea näköala.

Hirsiravintolassa tarjoilee tuhdit aamiaiset, tilauspohjalta lounaat ja päivälliset buffet-pöydistään.Haemme asiakkaallemme Lapland Hotel Olokselle tarjoilijoita tulevaan joulusesonkiin 2016.

Työt alkavat 14.12.2016 ja kestää 2.1.2017. Ajankohta sopii esimerkiksi ravintola-alaa opiskeleville.Työvuoroja on ravintola Takassa ,Hirsiravintolassa sekä Polar Kodassa.

Edellytämme sinulta

  • Halua palvella asiakkaita ammattitaidolla ja iloisella asenteella.
  • Ravintola-alan koulutusta tai monipuolista kokemusta ravintolatyöstä..
  • Anniskelu- ja hygieniapassi.
  • Reipasta asennetta
  • Työkieli on pääsääntöisesti suomi ja englanti. Saksan ja muiden kielien osaaminen katsotaan eduksesi.


Tarjoamme sinulle

  • Määräaikaisen työsuhteen joulusesongin 2016 loppuun huikeissa tunturimaisemissa.
  • Lapland Hotels -ketjun henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden työnkiertoon Lapland Hotelsin muissa kohteissa.
  • Asunto järjestyy toimeksiantajan puolesta,


Kiinnostuitko?

Lisätietoja Minna Pulkkinen 020 7206 667 tai minna.pulkkinen@staffpoint.fiRekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.Lapland Hotels- ketju on savuton työpaikka.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Olos Työajat: määräaikainen Yhteystiedot: Minna Pulkkinen 020 7206 667 minna.pulkkinen@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17104&field_id=40&place_id=1000030&did=1&jc=27&lang=fi Ilmoitus jätetty: 26.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Olos

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, Lapland Hotel Olos, Olostunturi, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 26.08.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 1 , osoitteessa Olos . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 268 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa