Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 01.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme tarjoilijaa ravintola La Famigliaan viihdekeskus Flamingoon loppu vuodelle. La Famiglia on amerikan- italialainen ravintola, joka sijaitsee Flamingossa kauppakeskus Jumbon yhteydessä Vantaalla. Ravintola on tunnettu herkullisista annoksista Little Italyn tyyliin, hyvästä palvelusta ja parhaasta seurasta. Haemme osa-aikaiseen ja kokoaikaiseen (noin 60h - 111 h/3vko) työsuhteeseen tarjoilijoita ainakin vuoden loppuun asti. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Kerava ravintola-alan asiakaspalvelu Nurmijärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Sipoo ravintola-alan asiakaspalvelu Tuusula ravintola-alan asiakaspalvelu Vantaa ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, La Famiglia Flamingo, Vantaa, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 01.11.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 307 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus