Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Viihtyisä ympärivuotinen leirintäalue Ivalo River Camping sijaitsee 4 km Ivalosta etelään. Meillä on viihtyisä kahvila / ruokapaikka A-oikeuksin. katso lisää: www.facebook.com/ivalorivercamping Työt alkavat joulukuussa tai sopimuksen mukaan ja kestävät talvisesongin 2017 loppuun. Mahdollisuus työllistyä myös kesäksi.Edellytämme sinulta ravintola-alan koulutusta/kokemusta anniskelusta vastaavanhoitajan pätevyys ja hygieniapassi suomen- ja englanninkielen taitoa. Muiden kielien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Utsjoki ravintola-alan asiakaspalvelu Kittilä ravintola-alan asiakaspalvelu Enontekiö ravintola-alan asiakaspalvelu Inari ravintola-alan asiakaspalvelu Utsjoki ravintola-alan asiakaspalvelu Kittilä ravintola-alan asiakaspalvelu Enontekiö ravintola-alan asiakaspalvelu Inari ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Utsjoki Kittilä Enontekiö Inari .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, Ivalo River Camping, Ivalo, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 202 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa