Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Viihtyisä ympärivuotinen leirintäalue Ivalo River Camping sijaitsee 4 km Ivalosta etelään. Meillä on viihtyisä kahvila / ruokapaikka A-oikeuksin. katso lisää: www.facebook.com/ivalorivercamping Työt alkavat joulukuussa tai sopimuksen mukaan ja kestävät talvisesongin 2017 loppuun. Mahdollisuus työllistyä myös kesäksi.Edellytämme sinulta ravintola-alan koulutusta/kokemusta anniskelusta vastaavanhoitajan pätevyys ja hygieniapassi suomen- ja englanninkielen taitoa. Muiden kielien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Utsjoki ravintola-alan asiakaspalvelu Kittilä ravintola-alan asiakaspalvelu Enontekiö ravintola-alan asiakaspalvelu Inari ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, Ivalo River Camping, Ivalo, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Inari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 265 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus