Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Etsimme Pääkaupunkiseudun Chico`s ravintoloihin osa-aikaisia tarjoilijoita.Chico's on rento ja viihtyisä amerikkalaishenkinen ravintolaketju, joka tarjoaa Amerikan mantereen monipuolisia makuja omalla mausteellaan ja rennolla fiiliksellä. Chico's ravintolat panostavat palvelussaan välittömyyteen ja ammattitaitoisuuteen.Työvuorossasi otat asiakkaat vastaan, huolehdit oman asemasi pöytiin tarjoilusta, ruoan ja juomien myynnistä, sujuvan iloisesta asiakaspalvelusta sekä ravintolan yleisestä viihtyvyydestä. Työtehtävät edellyttävät reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta.Chico`s tarjoilijantyö sopii vastuulliselle tiimipelaajalle, jolla on asiakaspalvelijan sydän ja rakkaus ruokaan.

Edellytämme sinulta

  • Aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan tehtävistä
  • Positiivista ja motivoitunutta asennetta
  • Tarjoilijalta vaadittavaa pelisilmää
  • Hygienia- ja anniskelupasseja
  • Suomen- ja englanninkielen osaamista


Tarjoamme sinulle

  • Erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamista ja edetä urallasi
  • Vapauden vaikuttaa työvuoroihisi
  • Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät
  • Kattavan perehdytyksen Chico`s maailman saloihin


Kiinnostuitko?

Työ sopii myös opiskelijalle, sillä työvuoroja on myös ilta- viikonloppupainotteisesti. Työvuorot sijoittuvat pääkaupunkiseudun eri Chico`seihin, oman käytettävyytesi mukaan.Jos amerikkalainen kulttuuri ja ruokamaailma ovat intohimosi ja haluat sukeltaa tarjoilijantyön ja burgermaailman saloihin, on Chico's juuri oikea paikka sinulle.Älä odottele, vaan täytä hakemus pikimmiten!
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Espoo, Vantaa, Helsinki Työajat: vuokratyö Yhteystiedot: Johanna Niemonen 043 825 7212 johanna.niemonen@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=13135&field_id=21&place_id=1000008&did=1&jc=8&lang=fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo, Vantaa, Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, Chicos`s Ravintolat, Pääkaupunkiseutu, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo, Vantaa, Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 319 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa