Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksemme Lähitaksi Oy:n toimeksiannosta kahta osa-aikaista taksikeskustyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsingin Pohjois-Haagaan. Työnkuva sisältää taksivarausten vastaanottamista ja välittämistä eteenpäin. Taksikeskus on avoinna vuoden ympäri maanantaista sunnuntaihin 24 h/vrk, myös juhlapyhinä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti asiakkaan tarpeen mukaan ja työvuorot painottuvat viikonloppuilta- ja yövuoroihin, mutta toivottavaa on, että valitut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksikeskustyöntekijä, Lähitaksi Oy, Helsinki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 286 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus