Duunitori suosittelee
Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Etsimme logistiikkatyöntekijöitä Hyvinkäälle

Adecco Finland

Finland

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 03.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

StaffPoint on merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä pääkaupunkiseudulla! Työntekijämme ovat ammattitaitoisia, ammattiylpeitä ja motivoituneita alan moniosaajia – löytäisitkö kenties sinä uuden uran StaffPointin asiakasyrityksestä? Etsimme uraansa aloittelevia tai jo kokeneempia suurtalouskokkeja eri puolilla pääkaupunkiseutua sijaitseviin henkilöstöravintoloihin sekä tilausravintoloihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla sekä keikkaluonteisesti että säännöllisemmin ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kauniainen ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kirkkonummi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Nurmijärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vihti ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Espoo ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suurtalouskokki, Helsinki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 03.11.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 245 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus