Duunitori suosittelee
Vuoromestari

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00100 - Helsinki

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rekrytoimme asiakkaallemme Leijona Catering Oy:lle Varuskuntaravintola Rumpalipoikaan Säkylään SIIVOOJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää ravintolasalin, sekä sen eri toimintojen puhtaanapidon. Lisäksi työhön kuuluu ravintolatyöntekijän työtehtäviä, kuten astiahuoltoa. Menestyäksesi tehtävissä tarvitset alan koulutuksen, esimerkiksi laitoshuoltaja tai puhdistuspalvelualan perustutkinto. Arvostamme lisäksi työkokemusta siivoojan monipuolisista tehtävistä esim. konesiivouksesta isoissa laitos-tai teollisuusyksiköissä, sekä erinomaista palvelu- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oripää siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Eura siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pöytyä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Huittinen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Köyliö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Säkylä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Loimaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja varuskuntaravintolaan, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Säkylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 219 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus