Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Rekrytoimme asiakkaallemme Leijona Catering Oy:lle Varuskuntaravintola Someroon RovaniemelleSIIVOOJAAkokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää ravintolasalin, sekä sen eri toimintojen puhtaanapidon. Lisäksi työhön kuuluu ravintolatyöntekijän työtehtäviä, kuten astiahuoltoa.Menestyäksesi tehtävissä tarvitset alan koulutuksen, esimerkiksi laitoshuoltaja tai puhdistuspalvelualan perustutkinto. Arvostamme lisäksi työkokemusta siivoojan monipuolisista tehtävistä esim. konesiivouksesta isoissa laitos-tai teollisuusyksiköissä, sekä erinomaista palvelu- ja asiakasosaamista.Olet energinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Toimintatapasi siivoojana on yhteistyötä ja vuorovaikutusta korostava.Kerro meille miten sinä rakentaisit päivän parhaita hetkiä asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja Leijonatiimillesi siivoojana.Leijona Catering Oy on savuton työpaikka.

Edellytämme sinulta

  • Laitoshuoltajan tai puhdistuspalvelualan koulutusta
  • Työkokemusta esimerkiksi laitos- tai teollisuussiivouksista
  • Kykyä ja halua työskennellä myös astiahuollon työtehtävissä, sekä asiakaspalvelutehtävissä ravintolasalissa
  • Erinomaista asennetta sekä vuorovaikutustaitoja


Tarjoamme sinulle

  • Ison ja luotettavan organisaation tuen mielenkiintoisessa toimintaympäristössä sekä loistavat työkaverit. Työyhteisössämme pääset hyödyntämään taitojasi laaja-alaisesti ja kehittämään sekä itseäsi että työpaikkaasi. Meillä Leijonassa työyhteisön hyvinvointi on kunnia-asia ja panostamme siihen monin eri tavoin. Toimintamme perustuu yhdessä rakentamiimme leijonalaisiin arvoihin ja lupauksiin.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti, sekä liitä CV hakemukseesi. Vastaa huolellisesti esitettyihin kysymyksiin.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Rovaniemi Työajat: toistaiseksi voimassaoleva Yhteystiedot: Susanna Pohjanen 020 7206 668 Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17832&field_id=58&place_id=1000026&did=1&jc=28&lang=fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rovaniemi

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja varuskuntaravintolaan, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 336 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa