Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus


Rekrytoimme asiakkaallemme Leijona Catering Oy:lle Varuskuntaravintola Falkonettiin NiinisaloonSIIVOOJAAkokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ sisältää ravintolasalin, sekä sen eri toimintojen puhtaanapidon. Lisäksi työhön kuuluu ravintolatyöntekijän työtehtäviä, kuten astiahuoltoa.Menestyäksesi tehtävissä tarvitset alan koulutuksen, esimerkiksi laitoshuoltaja tai puhdistuspalvelualan perustutkinto. Arvostamme lisäksi työkokemusta siivoojan monipuolisista tehtävistä esim. konesiivouksesta isoissa laitos-tai teollisuusyksiköissä, sekä erinomaista palvelu- ja asiakasosaamista.Olet energinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Toimintatapasi siivoojana on yhteistyötä ja vuorovaikutusta korostava.Kerro meille miten sinä rakentaisit päivän parhaita hetkiä asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja Leijonatiimillesi siivoojana.Leijona Catering Oy on savuton työpaikka.

Edellytämme sinulta

  • Laitoshuoltajan tai puhdistuspalvelualan koulutusta
  • Työkokemusta esimerkiksi laitos- tai teollisuussiivouksista
  • Kykyä ja halua työskennellä myös astiahuollon työtehtävissä, sekä asiakaspalvelutehtävissä ravintolasalissa
  • Erinomaista asennetta sekä vuorovaikutustaitoja


Tarjoamme sinulle

  • Ison ja luotettavan organisaation tuen mielenkiintoisessa toimintaympäristössä sekä loistavat työkaverit. Työyhteisössämme pääset hyödyntämään taitojasi laaja-alaisesti ja kehittämään sekä itseäsi että työpaikkaasi. Meillä Leijonassa työyhteisön hyvinvointi on kunnia-asia ja panostamme siihen monin eri tavoin. Toimintamme perustuu yhdessä rakentamiimme leijonalaisiin arvoihin ja lupauksiin.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti, sekä liitä CV hakemukseesi. Vastaa huolellisesti esitettyihin kysymyksiin.Kutsumme haastateltavat ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten tarkkailethan sähköpostiasi.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Kankaanpää Työajat: toistaiseksi voimassaoleva Yhteystiedot: Assi Hjelt 020 7206 521 assi.hjelt@staffpoint.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kankaanpää

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja varuskuntaravintolaan, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kankaanpää , osoitteessa Kankaanpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 287 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa