Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Kuopioon PVC-kankaiden saumaajaa. Töitä tehdään kahdessa vuorossa ja työ on pääosin urakkatyötä. Työ on hyvin fyysistä, joten sinun tulisi olla hyvässä kunnossa.Edellytämme sinulta Reipasta asennetta Oma-aloitteisuutta Hyvää fyysistä kuntoa Tarjoamme sinulle Mielenkiintoisen ja haastavan työn Kiinnostuitko?Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Juankoski talonrakennus Kuopio talonrakennus Lapinlahti talonrakennus Leppävirta talonrakennus Maaninka talonrakennus Rautavaara talonrakennus Siilinjärvi talonrakennus Suonenjoki talonrakennus Tervo talonrakennus Tuusniemi talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Saumaaja, Kuopio, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 25.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 265 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus