Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Puutarhuri

Kuntec Oy

Turku

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kone- ja metallialan asiakkaallemme Lahteen omatoimiseen työskentelyyn kykenevää SÄRMÄÄJÄÄ CNC-ohjatulle särmäyspuristimelle. Kyseessä on määräaikainen työsuhde vuoden loppuun, mutta tämän jälkeen jatko voi olla mahdollista.Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta särmäyksestä kuvanlukutaitoa kykyä omatoimiseen työskentelyyn Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen vuoden loppuun, jonka jälkeen jatko voi olla mahdollista Kiinnostuitko?Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Lahti kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Nastola kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Orimattila kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Hollola tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nastola tehdas- ja tuotantotyöntekijät Orimattila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hollola puu- ja metallialan tehtävät Lahti puu- ja metallialan tehtävät Nastola puu- ja metallialan tehtävät Orimattila puu- ja metallialan tehtävät Hollola määräaikainen Lahti määräaikainen Nastola määräaikainen Orimattila määräaikainen Hollola kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät määräaikainen Lahti Nastola Orimattila Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Särmääjä, Lahti, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 203 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa