Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Banner StaffPoint

Työpaikkakuvaus


Asiakas kohtaa Soneran Customer Channelsin kautta. Ammattitaitoinen palvelumme on vaivatonta, saumatonta ja henkilökohtaista. Haluamme kaikissa kohtaamisissa luoda hyvää fiilistä, joka jää mieleen. Asiakas voi olla yhteydessä meihin monin tavoin; somessa, netissä, puhelimitse tai kasvokkain Sonera Kaupassa. Customer Channelsin kaikki toiminnot, Myynti-toimitus-laskutus-asiakaspalvelu, on rakennettu siten, että teemme asiakkaan elämän helpoksi. Menestys tehdään meillä yhdessä ja asiakkaitamme herkällä korvalla kuunnellen #koskamävoin!Emme etsi mitään perusmyyjää vaan uuden sukupolven tekijää, joka luottaa itseensä, osaa lukea asiakasta ja ylittää tämän toiveet. Sonera Kaupoissa näitä ihmeidentekijöitä kutsutaan Sales Agenteiksi.Myyjän (Sales Agentin) työhön kuuluu Soneran tuotteiden ja palveluiden sekä puhelimien ja mobiililaitteiden myynti. Toimit käyntikorttina Soneran kuluttajapuolen asiakkaille ja pääset mukaan nopeasti muuttuvan toimialan kehitykseen.Tulet työskentelemään Porvoon Sonera Kaupassa ja työ alkaa tammikuun 2017 alussa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti myymälän kiireaikoihin kaikille viikonpäivilleTyösuhde on määräaikainen (6kk) ja töitä on vähintään 10 tuntia viikossa. Valitulle henkilölle tehdään suppea turvaselvitys.

Edellytämme sinulta

 • Kiinnostusta matkapuhelinalaa ja tekniikkaa kohtaan
 • Uskallusta ja rohkeutta ottaa asiakkaaseen kontaktia
 • Tavoitteellista ja myyntihenkistä asennetta
 • Avointa ja iloista asiakaspalveluhenkistä otetta
 • Nopeutta omaksua uusia asioita
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Ruotsin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kehittyä myyntityön ammattilaiseksi laadukkaiden tuotteiden parissa
 • Loistavan työyhteisön
 • Työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen (ICT -ala, 12,87€/h)
 • StaffPointin henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluina, joihin kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Porvoo Työajat: määräaikainen Yhteystiedot: Tommi Hautamäki 020 7206 358 tommi.hautamaki@staffpoint.fi Ilmoitus jätetty: 01.12.2016 Haku päättyy: 13.12.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Porvoo

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, Sonera Kauppa, Porvoo, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 01.12.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 203 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa