Duunitori suosittelee
Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Test Automation Engineer

Zervant Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Fibox Tested Systems Oy:lle Tampereelle SÄHKÖ-AUTOMAATIOASENTAJIA teollisuuden ohjauskeskusten valmistukseen. Työtehtävät sisältävät kattavasti ohjauskeskusvalmistuksen ja testauksen eri työvaiheita. Asennettavat yksiköt vaihtelevat pienemmistä keskuksista isompiin kokonaisuuksiin. Toimipiste on erikoistunut erityisesti mallikappaleiden ja prototyyppien valmistukseen, mikä tuo vaihtelevuutta ja tuotekehityksen sisältöjä myös tähän tehtävään. Työn aloitus sopimuksen mukaan, loka-marraskuun aikana. Työ on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Pälkäne sähköalan työt Tampere sähköalan työt Ylöjärvi sähköalan työt Hämeenkyrö sähköalan työt Kangasala sähköalan työt Lempäälä sähköalan työt Nokia sähköalan työt Orivesi sähköalan työt Pirkkala sähkö- ja automaatioalan tehtävät Pälkäne sähkö- ja automaatioalan tehtävät Tampere sähkö- ja automaatioalan tehtävät Ylöjärvi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Hämeenkyrö sähkö- ja automaatioalan tehtävät Kangasala sähkö- ja automaatioalan tehtävät Lempäälä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Nokia sähkö- ja automaatioalan tehtävät Orivesi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Pirkkala asennus, huolto ja puhtaanapito Pälkäne asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere asennus, huolto ja puhtaanapito Ylöjärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Hämeenkyrö asennus, huolto ja puhtaanapito Kangasala asennus, huolto ja puhtaanapito Lempäälä asennus, huolto ja puhtaanapito Nokia asennus, huolto ja puhtaanapito Orivesi asennus, huolto ja puhtaanapito Pirkkala sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkö-automaatioasentaja, Fibox Tested Systems Oy, Tampere, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 308 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus