Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Vilppulaan sahaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään kolmessa vuorossa ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtehtäviisi kuuluu sahausta ja rimoitusta. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2017 syyskuun loppuun saakka.Edellytämme sinulta Hyvää terveydentilaa. Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Reipasta asennetta sekä valmiutta vuorotyöhön. Sinulla ei tulisi olla työtä haittaavia allergioita tai astmaa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät MänttäVilppula määräaikainen MänttäVilppula puu- ja metallialan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sahaaja, Vilppula, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mänttä-Vilppula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 245 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus