Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Helsingin keskustan läheisyyteen, isoon kokous- ja juhlatilaisuuksia järjestävään hotelliin, reipasta ja asiakaspalveluhenkistä kokousjärjestelijää. Työ sisältää mm. kokous-ja kongressijärjestelyjä, kokoustilojen pöytien ja tuolien roudausta, narikan hoitoa ja asiakaspalvelua. Töitä on tarjolla 90h/3 viikkoon neljän kuukauden ajaksi helmikuun loppuun.Työaika sijoittuu klo 07-23 välille, maanantaista sunnuntaihin.Edellytämme sinulta Olet reipas, hyvän fyysisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kevyt tavaraliikenne Helsinki kevyt tavaraliikenne Sipoo kevyt tavaraliikenne Vantaa kevyt tavaraliikenne Espoo kevyt tavaraliikenne Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Roudari, Helsinki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 319 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa