Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Helsingin keskustan läheisyyteen, isoon kokous- ja juhlatilaisuuksia järjestävään hotelliin, reipasta ja asiakaspalveluhenkistä kokousjärjestelijää. Työ sisältää mm. kokous-ja kongressijärjestelyjä, kokoustilojen pöytien ja tuolien roudausta, narikan hoitoa ja asiakaspalvelua. Töitä on tarjolla 90h/3 viikkoon neljän kuukauden ajaksi helmikuun loppuun.Työaika sijoittuu klo 07-23 välille, maanantaista sunnuntaihin.Edellytämme sinulta Olet reipas, hyvän fyysisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kevyt tavaraliikenne Helsinki kevyt tavaraliikenne Sipoo kevyt tavaraliikenne Vantaa kevyt tavaraliikenne Espoo kevyt tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Roudari, Helsinki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 196 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus