Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt kone- ja metallialan asiakkaallemme Sieviin robottihitsaajaa. Tehtävät eivät välttämättä edellytä aiempaa työkokemusta robottihitsauksesta, mutta kaikki kokemus hitsaustöistä katsotaan hakijalle eduksi. Työsuhde on aluksi 3-6kk määräaikainen. Hyvälle työntekijälle riittää töitä todennäköisesti pitempäänkin.Edellytämme sinulta Aiempaa kokemusta hitsaustöistä Hyviä ATK-taitoja Tarkkuutta ja aitoa motivaatiota metallitöihin Tarjoamme sinulle Perehdytyksen työtehtäviin. 3-6kk:n määräaikaisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Ylivieska koneteollisuuden tehtävät Haapajärvi koneteollisuuden tehtävät Kalajoki koneteollisuuden tehtävät Kannus koneteollisuuden tehtävät Nivala koneteollisuuden tehtävät Lestijärvi koneteollisuuden tehtävät Toholampi koneteollisuuden tehtävät Reisjärvi koneteollisuuden tehtävät Sievi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ylivieska tehdas- ja tuotantotyöntekijät Haapajärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kalajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kannus tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nivala tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lestijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Toholampi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Reisjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sievi puu- ja metallialan tehtävät Ylivieska puu- ja metallialan tehtävät Haapajärvi puu- ja metallialan tehtävät Kalajoki puu- ja metallialan tehtävät Kannus puu- ja metallialan tehtävät Nivala puu- ja metallialan tehtävät Lestijärvi puu- ja metallialan tehtävät Toholampi puu- ja metallialan tehtävät Reisjärvi puu- ja metallialan tehtävät Sievi määräaikainen Ylivieska määräaikainen Haapajärvi määräaikainen Kalajoki määräaikainen Kannus määräaikainen Nivala määräaikainen Lestijärvi määräaikainen Toholampi määräaikainen Reisjärvi määräaikainen Sievi koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät määräaikainen Ylivieska Haapajärvi Kalajoki Kannus Nivala Lestijärvi Toholampi Reisjärvi Sievi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Robottihitsaaja, Sievi, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sievi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 186 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus