Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

SMD koneen hoitaja

Adecco Finland

Finland

Java-kehittäjä

Eatech

Tampere

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksemme toimipisteeseen Länsi-Vantaalle kahta (2) renkaanvaihtajaa syksyn renkaanvaihto- sesongin ajaksi. Työt alkavat arviolta 24.10.2016. Töitä on tarjolla noin 1,5kk ajan. Työpäivät ovat pääasiallisesti arkisin ma-pe, mutta joinakin lauantaina saattaa myös olla töitä tarjolla. Työajat sijoittuvat klo 7 -16 välille ja työpäivien kesto vaihtelee viikonpäivien ja viikkojen mukaan arviolta 6 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengasasentajia, Vantaa, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 288 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus