Duunitori suosittelee
HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt StaffPoint Oy:n Seinäjoen, Ylivieskan TAI Oulun toimipisteeseen rekrytoijaa määräaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan teollisuuden rekrytoinneista osana valtakunnallista tiimiä. Työnkuvaan kuuluvat mm. rekrytoinnit asiakkaidemme toimeksiantoihin, hakuilmoitusten laatiminen, hakemusten käsittely ja haastattelut, työntekijäreservin hallinnointi sekä yhteistyö niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Aikaisempi kokemus rekrytoinnista tai toimistotyötehtävistä ei ole edellytys työssä pärjäämiseen.Edellytämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rekrytointi ja työvoiman välitys Tyrnävä rekrytointi ja työvoiman välitys Utajärvi rekrytointi ja työvoiman välitys Hailuoto rekrytointi ja työvoiman välitys Ii rekrytointi ja työvoiman välitys Kempele rekrytointi ja työvoiman välitys Liminka rekrytointi ja työvoiman välitys Lumijoki rekrytointi ja työvoiman välitys Muhos rekrytointi ja työvoiman välitys Oulu rekrytointi ja työvoiman välitys Pudasjärvi rekrytointi ja työvoiman välitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrytoija, StaffPoint Oy, Seinäjoki/Ylivieska/Oulu, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 300 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus