Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Riihimäelle varuskuntaravintolaan määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2018 asti RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ työaika 90 h/3 vko Työskentelet sujuvasti sekä salissa että keittiössä tuottaen asiakkaalle päivän parhaan hetken. Menestyäksesi tehtävissä tarvitset alan koulutuksen. Arvostamme lisäksi kokemusta ravintolatyöntekijän tehtävistä sekä erinomaista palvelu- ja asiakasosaamista. Olet energinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Toimintatapasi ravintolatyöntekijänä on yhteistyötä ja vuorovaikutusta korostava ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Loppi muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Hyvinkää muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Hausjärvi muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Janakkala muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Riihimäki ravintola-alan asiakaspalvelu Loppi ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää ravintola-alan asiakaspalvelu Hausjärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Janakkala ravintola-alan asiakaspalvelu Riihimäki muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä varuskuntaravintolaan, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 308 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus