Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Leijona Catering on hieman erilainen työpaikka. Ravintolatyöntekijänä et esimerkiksi vain huolehdi, että tuotteemme ovat herkullisesti ja silmälle iloa tuottavasti esillä koko ruokailuhetken ajan, vaan rakennat asiakkaillesi myös päivän parhaita hetkiä sujuvalla työskentelyllä sekä salissa että keittiössä. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja toimit joustavasti asiakkaan tarpeet huomioiden. Hyppysellisen erilaisuutta Leijona Cateringin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Inkoo muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Siuntio muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Vihti muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Espoo muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Kirkkonummi ravintola-alan asiakaspalvelu Inkoo ravintola-alan asiakaspalvelu Siuntio ravintola-alan asiakaspalvelu Vihti ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu Kirkkonummi ravintola-alan asiakaspalvelu Inkoo ravintola-alan asiakaspalvelu Siuntio ravintola-alan asiakaspalvelu Vihti ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu Kirkkonummi muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Inkoo Siuntio Vihti Espoo Kirkkonummi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, Ravintola Ankkuri, Leijona Catering Oy, Upinniemi, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kirkkonummi , osoitteessa Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 228 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa