Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus


Huomio, ammattitaitoinen ravintolatyöntekijä!Leijona Catering tarvitsee sinua Säkylän varuskuntaravintola Rumpalipoikaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sopimuksen mukaan tai viimeistään 2.1.2017 alkaen.Ravintolatyöntekijän monipuoliseen työnkuvaan kuuluu ravitsemisalan työtehtäviä astiahuollossa, asiakaspalvelussa ja ruoanvalmistuksessa. Huolehdit osaltasi, että tuotteemme ovat herkullisesti ja silmälle iloa tuottavasti esillä koko ruokailuhetken ajan. Työskentelet sujuvasti sekä salissa että keittiössä tuottaen asiakkaalle päivän parhaan hetken.Hyppysellisen erilaisuutta Leijona Cateringin toimintaan tuo myös pitkä historia, erittäin luotettava organisaatio sekä aidosti mielenkiintoinen toimintaympäristö.

Edellytämme sinulta

  • Entä mitä toivomme sinulta? Ennen kaikkea aitoa halua luoda asiakkaille päivän parhaita hetkiä omalla osaamisellasi. Kannat vastuun omasta työstäsi, pidät lupauksesi ja pyrit aina erinomaiseen laatuun. Menestyäksesi tehtävissä tarvitset hotelli-, ravintola- ja catering-alan koulutuksen. Arvostamme lisäksi kokemusta ravintolatyöntekijän tehtävistä sekä erinomaista palvelu- ja asiakasosaamista. Hyvästä asenteesta puhumattakaan.


Tarjoamme sinulle

  • Mitä muuta tarjoamme? Tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittyä entisestään. Tarjoamme myös mukavat työkaverit ja mutkattoman meiningin, sekä savuttoman työympäristön. Meillä Leijonassa työhyvinvointi on kunnia-asia ja huomaat pian, että siihen myös oikeasti panostetaan. Valittu henkilö tulee työllistymään Leijona Cateringille toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Säkylä Työajat: toistaiseksi voimassaoleva Yhteystiedot: Assi Hjelt 020 7206 521 assi.hjelt@staffpoint.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Säkylä

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, Leijona Catering, Säkylä, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Säkylä , osoitteessa Säkylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 277 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa