Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huomio, ammattitaitoinen ravintolatyöntekijä! Leijona Catering tarvitsee sinua Säkylän varuskuntaravintola Rumpalipoikaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sopimuksen mukaan tai viimeistään 2.1.2017 alkaen. Ravintolatyöntekijän monipuoliseen työnkuvaan kuuluu ravitsemisalan työtehtäviä astiahuollossa, asiakaspalvelussa ja ruoanvalmistuksessa. Huolehdit osaltasi, että tuotteemme ovat herkullisesti ja silmälle iloa tuottavasti esillä koko ruokailuhetken ajan. Työskentelet sujuvasti sekä salissa että keittiössä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Oripää muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Eura muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Pöytyä muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Huittinen muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Köyliö muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Säkylä muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Loimaa ravintola-alan asiakaspalvelu Oripää ravintola-alan asiakaspalvelu Eura ravintola-alan asiakaspalvelu Pöytyä ravintola-alan asiakaspalvelu Huittinen ravintola-alan asiakaspalvelu Köyliö ravintola-alan asiakaspalvelu Säkylä ravintola-alan asiakaspalvelu Loimaa ravintola-alan asiakaspalvelu Oripää ravintola-alan asiakaspalvelu Eura ravintola-alan asiakaspalvelu Pöytyä ravintola-alan asiakaspalvelu Huittinen ravintola-alan asiakaspalvelu Köyliö ravintola-alan asiakaspalvelu Säkylä ravintola-alan asiakaspalvelu Loimaa muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Oripää Eura Pöytyä Huittinen Köyliö Säkylä Loimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, Leijona Catering, Säkylä, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Säkylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 201 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa