Duunitori suosittelee
Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Kunnossapitäjä, Riihimäki

Valio Oy

Riihimäki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei Sinä tarjoilun ammattilainen! Onko sinulle kertynyt kokemusta esimiestehtävistä? Kaipaatko uusia haasteita? Tässä Sinulle hieno mahdollisuus: Haemme Tampereen keskustassa sijaitsevaan kivijalkaravintolaan SALIN ESIMIESTÄ kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa vuodenvaihteen tienoilla ja kestää vähintään vuoden. Työ sisältää suorittavan tarjoilutyön lisäksi esimiestehtäviä (mm. työvuorosuunnittelu, juomatilaukset, kehittämistoiminta). Lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.staffpoint.fi ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan esimies, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 237 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus