Duunitori suosittelee
Kesätyöntekijä, rahoitusneuvoja - kauppatieteiden opiskelija tai vastavalmistunut KTM

Finnvera

00100 - Helsinki

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Oulu

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Myyntikoordinaattori

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei Sinä tarjoilun ammattilainen! Onko sinulle kertynyt kokemusta esimiestehtävistä? Kaipaatko uusia haasteita? Tässä Sinulle hieno mahdollisuus: Haemme Tampereen keskustassa sijaitsevaan kivijalkaravintolaan SALIN ESIMIESTÄ kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa vuodenvaihteen tienoilla ja kestää vähintään vuoden. Työ sisältää suorittavan tarjoilutyön lisäksi esimiestehtäviä (mm. työvuorosuunnittelu, juomatilaukset, kehittämistoiminta). Lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.staffpoint.fi ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan esimies, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 302 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus