Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme autoteollisuusalan projekti-insinöörejä tulevaksi talveksi Muonioon. Projekti keskittyy autojen talviolosuhteissa tehtävään kestotestaukseen.Edellytämme sinulta Hyvää saksankielentaitoa Tekninen koulutus (mielellään insinööri/teknikko) tai/ja tekniikkaan suuntautunut joko työkokemuksen tai harrastusten kautta Hyvää organisointikykyä Luontainen kiinnostus autoteollisuuteen Tarjoamme sinulle Suomen Lapissa ainutlaatuinen työpaikka. Voit olla suoraan Saksan autoteollisuuden kehitysosaston kanssa yhteistyössä. Kiinnostuitko?Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kittilä ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kolari ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Muonio ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Enontekiö teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kittilä teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kolari teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Muonio teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Enontekiö ohjelmointi ja ohjelmistokehitys teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projekti-insinööri, Wintertestcenter Service Oy, Muonio, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Muonio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 186 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus