Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme osa-aikaista kotipizzatyöntekijää Kotipizza Metsäkankaalle Lahteen. Työtehtäviin kuuluu mm. pizzojen ja pikaruoka-annosten valmistamista ja asiakaspalvelua sekä myymälän viihtyisyydestä huolehtimista. Työajat sijoittuvat pääasiassa iltoihin ja viikonlopuille joten työ sopii hyvin myös opiskelijalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.Edellytämme sinulta Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä Reipasta ja iloista asiakaspalveluotetta työhön Vastuullisuutta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Lahti avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Nastola avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Orimattila avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Hollola ravintola-alan asiakaspalvelu Lahti ravintola-alan asiakaspalvelu Nastola ravintola-alan asiakaspalvelu Orimattila ravintola-alan asiakaspalvelu Hollola siivous, kotityö ja pesulapalvelut Lahti siivous, kotityö ja pesulapalvelut Nastola siivous, kotityö ja pesulapalvelut Orimattila siivous, kotityö ja pesulapalvelut Hollola ravintola-alan asiakaspalvelu Lahti ravintola-alan asiakaspalvelu Nastola ravintola-alan asiakaspalvelu Orimattila ravintola-alan asiakaspalvelu Hollola avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut ravintola-alan asiakaspalvelu Lahti Nastola Orimattila Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza Metsäkangas, Lahti, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 178 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus