Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme osa-aikaista kotipizzatyöntekijää Kotipizza Metsäkankaalle Lahteen. Työtehtäviin kuuluu mm. pizzojen ja pikaruoka-annosten valmistamista ja asiakaspalvelua sekä myymälän viihtyisyydestä huolehtimista. Työajat sijoittuvat pääasiassa iltoihin ja viikonlopuille joten työ sopii hyvin myös opiskelijalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.Edellytämme sinulta Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä Reipasta ja iloista asiakaspalveluotetta työhön Vastuullisuutta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Lahti avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Nastola avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Orimattila avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Hollola ravintola-alan asiakaspalvelu Lahti ravintola-alan asiakaspalvelu Nastola ravintola-alan asiakaspalvelu Orimattila ravintola-alan asiakaspalvelu Hollola siivous, kotityö ja pesulapalvelut Lahti siivous, kotityö ja pesulapalvelut Nastola siivous, kotityö ja pesulapalvelut Orimattila siivous, kotityö ja pesulapalvelut Hollola avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pizzeriatyöntekijä, Kotipizza Metsäkangas, Lahti, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 201 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus