Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Haemme Seinäjoelle reippaita pikaruokatyöntekijöitä.Työn kuvaan kuuluu mm. kassatyöskentelyä sekä tuotteiden valmistusta keittiön puolella. Katsomme eduksi jos sinulla olevan aikaisempaa kokemusta ravintola- alalta sekä asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävään koulutetaan, joten kokemusta tärkeämpää on reipas ja aurinkoinen asenne!Työvuorot ajoittuvat niin arkipäiviin kuin viikonloppuihinkin. Työt alkaa lokakuussa sopimuksen mukaan ja tarjolla on vähintään 30h/3vko.

Edellytämme sinulta

  • Hygieniapassia ja salmonellatodistusta
  • Reipasta asennetta työntekoon.
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä.
  • Sitoutumista työskennellä niin aamu-,ilta- kuin yövuoroissakin.


Tarjoamme sinulle

  • Loistavan mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi.
  • Mahdollisuuden saada työkokemusta ja edetä urallasi
  • Vahvan Organisaation tueksesi.


Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsinnässä oleva pikaruoka – osaajamme, täytä hakemus huolellisesti ja lähetä se meille. Kutsumme tehtävään sopivat hakijat jatkohaastatteluun toimistollemme.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Seinäjoki Työajat: vuokratyö Yhteystiedot: Marjo Mäkelä 020 7206 626 marjo.makela@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17687&field_id=21&place_id=1000008&did=1&jc=8&lang=fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Seinäjoki

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, Seinäjoki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki , osoitteessa Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 319 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa