Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nord1-Market sijaitsee Inarin kunnan Näätämössä, Norjan vastaisella rajalla. Näätämö on kylä Inarissa, Lapissa sekä Suomen ja Norjan rajanylityspaikka. Kalastuksen harrastukselle alue on suomen parhaimpia. Lisätietoa paikasta. http://www.nord1market.com Etsimme nyt Nord1-Markettiin palvelutiskimyyjää joulusesonkiin 2016.Edellytämme sinulta Reipasta asiakaspalveluasennetta, ystävällisyyttä ja hymyä Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä Vähintään 18 vuoden ikää suomen-, ruotsin- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Utsjoki myyjät ja kassahenkilöt Kittilä myyjät ja kassahenkilöt Enontekiö myyjät ja kassahenkilöt Inari myyjät ja kassahenkilöt Utsjoki myyjät ja kassahenkilöt Kittilä myyjät ja kassahenkilöt Enontekiö myyjät ja kassahenkilöt Inari myyntialan tehtävät Utsjoki myyntialan tehtävät Kittilä myyntialan tehtävät Enontekiö myyntialan tehtävät Inari myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Utsjoki Kittilä Enontekiö Inari .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelutiskimyyjä, Nord1Market, Näätämö, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 203 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa