Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Pääkaupunkiseudun alueelle palokatkoasentajaa loppusyksyn ajalle. Alan käydyt koulutukset ja sertifikaatit luetaan eduksi, mutta ne eivät ole pakollisia. Esimerkiksi pintakäsittelyalan koulutus tai työkokemus antavat hyvän pohjan tälle työlle.Edellytämme sinulta Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia Aiempaa kokemusta rakennustyömailta Ajokorttia Tarkkaa työotetta Kiinnostuitko?Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti oikean ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Kauniainen Asennus, huolto ja puhtaanapito Kirkkonummi Asennus, huolto ja puhtaanapito Nurmijärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Vihti Asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palokatkoasentaja, Pääkaupunkiseutu, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 238 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa