Duunitori suosittelee
Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Security Specialist

Intopalo Oy

33720 - Tampere

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Viheralan Kausityöntekijöitä Helsinkiin ja pk-seudulle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme Turkuun asiakaspalvelusta, myynnistä ja leivonnaisten paistamisesta kiinnostunutta reipasta PAISTOPISTETYÖNTEKIJÄÄ, kiireavuksi tulevaan sesonkiin. Työtehtäviin kuuluu etenkin asiakaspalvelu ja myyntitehtävät, sekä tuotteiden paistaminen ja pakkaaminen. Työvuoroja on tarjolla satunnaisesti ja keikkaluonteisesti, mahdollisesti myös pidempiä pätkiä kerrallaan. Vuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville ja aikavälille 06.00-19.30. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.Edellytämme sinulta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Paistopistetyöntekijä, Turku, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 261 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus