Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme esimiestä, OPERATIIVISTA PÄÄLLIKKÖÄ, ainutlaatuiseen lumesta ja jäästä tehtyyn kohteeseen, Lapland Hotel Snow Villageen! Operatiivisena päällikkönä vastaat Snow Villagen lumiravintolan ja -hotellin operatiivisesta toiminnasta. Asiakaspalvelu, henkilöstöjohtaminen, myyminen ja johtaminen ovat luontaisia kykyjäsi ja osaat välittää näitä taitoja myös eteenpäin. Ymmärrät ravintola- ja hotelliliiketoiminnan lainalaisuudet. Johdat osana tiimiä osallistuen omien kykyjesi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kittilä Kolari Muonio Rovaniemi Sodankylä Enontekiö Inari .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Operatiivinen päällikkö, Snow Village, Lainio, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kittilä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 238 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa