Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Wimao Oy:lle Myyntipäällikköä vastaamaan myynnistä ja markkinoinnista. Onko myyminen ja kaupan aikaansaaminen intohimosi? Kuulostaako asiakassuhteiden ylläpito ja uusien tuttavuuksien hankinta hyvältä tavalta viettää työpäivä? Tunnetko osaavasi hallita myynnin ja markkinoinnin kehittämisen kasvavassa yhtiössä? Haluatko työskennellä pienessä (toistaiseksi) startupissa ja samalla tehdä osuutesi ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi ja luonnon hyväksi? Haluatko ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Lappeenranta myyntialan tehtävät Lappeenranta päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, Wimao Oy, Joutseno, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 298 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus