Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Wimao Oy:lle Myyntipäällikköä vastaamaan myynnistä ja markkinoinnista. Onko myyminen ja kaupan aikaansaaminen intohimosi? Kuulostaako asiakassuhteiden ylläpito ja uusien tuttavuuksien hankinta hyvältä tavalta viettää työpäivä? Tunnetko osaavasi hallita myynnin ja markkinoinnin kehittämisen kasvavassa yhtiössä? Haluatko työskennellä pienessä (toistaiseksi) startupissa ja samalla tehdä osuutesi ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi ja luonnon hyväksi? Haluatko ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Lappeenranta myyntialan tehtävät Lappeenranta päällikkötason positiot myyntialan tehtävät Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, Wimao Oy, Joutseno, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 204 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa