Duunitori suosittelee
Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Haemme logistiikkakoordinaattoria Raumalle

Adecco Finland

Finland

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallamme Teleperformancelle heidän Soneran myyntitiimiinsä kahta MYYNTIAGENTTIA Räiskyvässä tiimissämme on vielä tilaa parille uudelle myyjälle. Myyntiagenttina päiväsi tulee koostumaan hyvässä hengessä tehdystä työstä yhdessä muiden myynnin janoisten henkilöiden kanssa. Soitat rohkeasti tuleville asiakkaillesi ja mahtavalla persoonallasi saat heille myytyä kaikki heidän tarvitsemansa Soneran tuotteet ja palvelut. Et pelkää epäonnistumista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pälkäne myyjät ja kassahenkilöt Tampere myyjät ja kassahenkilöt Ylöjärvi myyjät ja kassahenkilöt Hämeenkyrö myyjät ja kassahenkilöt Kangasala myyjät ja kassahenkilöt Lempäälä myyjät ja kassahenkilöt Nokia myyjät ja kassahenkilöt Orivesi myyjät ja kassahenkilöt Pirkkala kulttuurialan tehtävät Pälkäne kulttuurialan tehtävät Tampere kulttuurialan tehtävät Ylöjärvi kulttuurialan tehtävät Hämeenkyrö kulttuurialan tehtävät Kangasala kulttuurialan tehtävät Lempäälä kulttuurialan tehtävät Nokia kulttuurialan tehtävät Orivesi kulttuurialan tehtävät Pirkkala musiikki- ja viihdealan tehtävät Pälkäne musiikki- ja viihdealan tehtävät Tampere musiikki- ja viihdealan tehtävät Ylöjärvi musiikki- ja viihdealan tehtävät Hämeenkyrö musiikki- ja viihdealan tehtävät Kangasala musiikki- ja viihdealan tehtävät Lempäälä musiikki- ja viihdealan tehtävät Nokia musiikki- ja viihdealan tehtävät Orivesi musiikki- ja viihdealan tehtävät Pirkkala määräaikainen Pälkäne määräaikainen Tampere määräaikainen Ylöjärvi määräaikainen Hämeenkyrö määräaikainen Kangasala määräaikainen Lempäälä määräaikainen Nokia määräaikainen Orivesi määräaikainen Pirkkala myyjät ja kassahenkilöt kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiagentti Sonera, Teleperformance Finland Oy, Tampere, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 285 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus