Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt Siwoihin, Valintataloihin ja K-marketeihin Ylöjärven ja Hämeenkyrön alueelle asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita MYYJIÄ. Myyjän työtehtäviin kuuluvat kaikki kaupan työt vaihtuvissa myymälöissä. Työvuorot sijoittuvat myymälöiden aukiolojen mukaisesti. Sinulla on mahdollisuus ottaa töitä vastaan joustavasti oman tilanteesi mukaan, työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon.Edellytämme sinulta Aurinkoista asiakaspalveluasennetta, ystävällisyyttä sekä ammattimaista otetta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Ruovesi myyjät ja kassahenkilöt Tampere myyjät ja kassahenkilöt Virrat myyjät ja kassahenkilöt Ylöjärvi myyjät ja kassahenkilöt Hämeenkyrö myyjät ja kassahenkilöt Ikaalinen myyjät ja kassahenkilöt Kihniö myyjät ja kassahenkilöt Nokia myyjät ja kassahenkilöt Parkano myyjät ja kassahenkilöt Ruovesi myyjät ja kassahenkilöt Tampere myyjät ja kassahenkilöt Virrat myyjät ja kassahenkilöt Ylöjärvi myyjät ja kassahenkilöt Hämeenkyrö myyjät ja kassahenkilöt Ikaalinen myyjät ja kassahenkilöt Kihniö myyjät ja kassahenkilöt Nokia myyjät ja kassahenkilöt Parkano myyntialan tehtävät Ruovesi myyntialan tehtävät Tampere myyntialan tehtävät Virrat myyntialan tehtävät Ylöjärvi myyntialan tehtävät Hämeenkyrö myyntialan tehtävät Ikaalinen myyntialan tehtävät Kihniö myyntialan tehtävät Nokia myyntialan tehtävät Parkano myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Ruovesi Tampere Virrat Ylöjärvi Hämeenkyrö Ikaalinen Kihniö Nokia Parkano .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, Siwat, Valintatalot, K-marketit, Ylöjärvi-Hämeenkyrö, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylöjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 286 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa