Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme tulevaan talvisesonkiin päivittäistavarakaupan asiakasyrityksiimme Siwat, Valintatalot, K-marketit ja S-marketit Pihtipudas - Viitasaari alueelle ahkeraa ja oma-aloitteista MYYJÄÄ Työ on satunnaista keikkatyöta. Työtä on tarjolla asiakasyritysten tarpeiden mukaan. Tärkeää on oma joustavuus ja mahdollisuus lähteä vuoroihin joskus lyhyelläkin varoajalla. Työnkuvaan kuuluu kaupan työtehtäviä: kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua ja hyllyttämistä. Työajat vaihtelevat arkipäivätyöstä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kinnula myyjät ja kassahenkilöt Keitele myyjät ja kassahenkilöt Pihtipudas myyjät ja kassahenkilöt Pielavesi myyjät ja kassahenkilöt Viitasaari myyjät ja kassahenkilöt Pyhäjärvi myyjät ja kassahenkilöt Haapajärvi myyjät ja kassahenkilöt Reisjärvi myyntialan tehtävät Kinnula myyntialan tehtävät Keitele myyntialan tehtävät Pihtipudas myyntialan tehtävät Pielavesi myyntialan tehtävät Viitasaari myyntialan tehtävät Pyhäjärvi myyntialan tehtävät Haapajärvi myyntialan tehtävät Reisjärvi myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, Pihtipudas - Viitasaari, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pihtipudas . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 225 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus