Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt päivittäistavarakaupan asiakkaallemme Kiteelle asiakaspalveluhenkistä ja reipasta MYYJÄÄ. Myyjän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukiolojen mukaisesti. Työtä on tarjolla vähintään n. 20 tuntia viikossa. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on määräaikainen sijaisuus, arvioitu kesto ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kitee myyjät ja kassahenkilöt Savonlinna myyjät ja kassahenkilöt Rääkkylä myyjät ja kassahenkilöt Tohmajärvi myyjät ja kassahenkilöt Parikkala myyntialan tehtävät Kitee myyntialan tehtävät Savonlinna myyntialan tehtävät Rääkkylä myyntialan tehtävät Tohmajärvi myyntialan tehtävät Parikkala määräaikainen Kitee määräaikainen Savonlinna määräaikainen Rääkkylä määräaikainen Tohmajärvi määräaikainen Parikkala myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä päivittäistavarakaupan alalle, Kitee, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kitee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 203 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus