Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakasyrityksemme Muurla Design Marketing Oy:n Gift-Shop myymälään itsenäiseen työhön kykenevää, reipasta ja asiakaspalveluhenkistä MYYJÄÄ. Myyjän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki myymälän tehtävät myyntityöstä tuotteiden esillepanoon ja asiakaspalveluun. Työtä on tarjolla keskimäärin 30 tuntia viikossa ja työvuorot sijoittuvat kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan.Edellytämme sinulta myyntihenkisyyttä aurinkoista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Inkoo myyjät ja kassahenkilöt Karkkila myyjät ja kassahenkilöt Lohja myyjät ja kassahenkilöt Salo myyjät ja kassahenkilöt Somero myyjät ja kassahenkilöt Raasepori myyjät ja kassahenkilöt Tammela myyjät ja kassahenkilöt Siuntio myyjät ja kassahenkilöt Vihti myyjät ja kassahenkilöt Inkoo myyjät ja kassahenkilöt Karkkila myyjät ja kassahenkilöt Lohja myyjät ja kassahenkilöt Salo myyjät ja kassahenkilöt Somero myyjät ja kassahenkilöt Raasepori myyjät ja kassahenkilöt Tammela myyjät ja kassahenkilöt Siuntio myyjät ja kassahenkilöt Vihti myyntialan tehtävät Inkoo myyntialan tehtävät Karkkila myyntialan tehtävät Lohja myyntialan tehtävät Salo myyntialan tehtävät Somero myyntialan tehtävät Raasepori myyntialan tehtävät Tammela myyntialan tehtävät Siuntio myyntialan tehtävät Vihti myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Inkoo Karkkila Lohja Salo Somero Raasepori Tammela Siuntio Vihti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, Muurla Gift-Shop, Lohja, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 191 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus