Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 16.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme talvisesonkiin ja kevään kiireisiin päivittäistavarakaupan asiakasyrityksiimme Sale Kyyjärvelle sekä S-market Karstulaan ja S-market Saarijärvelle MYYJIÄ Työnkuvaan kuuluu kaupan työtehtäviä: kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua ja hyllyttämistä. Työajat vaihtelevat arkipäivätyöstä viikonloppu- ja iltatyöhön. Työtä on tarjolla asiakasyritysten tarpeiden mukaan. Tärkeää on oma joustavuus ja mahdollisuus lähteä vuoroihin joskus lyhyelläkin varoajalla.Edellytämme sinulta Reipasta asiakaspalveluasennetta, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kannonkoski myyjät ja kassahenkilöt Karstula myyjät ja kassahenkilöt Kivijärvi myyjät ja kassahenkilöt Kyyjärvi myyjät ja kassahenkilöt Soini myyjät ja kassahenkilöt Saarijärvi myyntialan tehtävät Kannonkoski myyntialan tehtävät Karstula myyntialan tehtävät Kivijärvi myyntialan tehtävät Kyyjärvi myyntialan tehtävät Soini myyntialan tehtävät Saarijärvi myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, Karstula-Kyyjärvi-Saarijärvi, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 16.01.2017 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Karstula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 249 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus