Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme syksyn kiireisiin ja talvisesonkiin päivittäistavarakaupan asiakasyrityksiimme S-market Karstulaan ja S-market Saarijärvelle MYYJIÄ Työnkuvaan kuuluu kaupan työtehtäviä: kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua ja hyllyttämistä. Työajat vaihtelevat arkipäivätyöstä viikonloppu- ja iltatyöhön. Työtä on tarjolla asiakasyritysten tarpeiden mukaan. Tärkeää on oma joustavuus ja mahdollisuus lähteä vuoroihin joskus lyhyelläkin varoajalla.Edellytämme sinulta Reipasta asiakaspalveluasennetta, ystävällisyyttä, hymyä sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kannonkoski myyjät ja kassahenkilöt Karstula myyjät ja kassahenkilöt Soini myyjät ja kassahenkilöt Multia myyjät ja kassahenkilöt Ähtäri myyjät ja kassahenkilöt Saarijärvi myyjät ja kassahenkilöt Uurainen myyjät ja kassahenkilöt Äänekoski myyjät ja kassahenkilöt Kannonkoski myyjät ja kassahenkilöt Karstula myyjät ja kassahenkilöt Soini myyjät ja kassahenkilöt Multia myyjät ja kassahenkilöt Ähtäri myyjät ja kassahenkilöt Saarijärvi myyjät ja kassahenkilöt Uurainen myyjät ja kassahenkilöt Äänekoski myyntialan tehtävät Kannonkoski myyntialan tehtävät Karstula myyntialan tehtävät Soini myyntialan tehtävät Multia myyntialan tehtävät Ähtäri myyntialan tehtävät Saarijärvi myyntialan tehtävät Uurainen myyntialan tehtävät Äänekoski myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Kannonkoski Karstula Soini Multia Ähtäri Saarijärvi Uurainen Äänekoski .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, Karstula - Saarijärvi, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Saarijärvi , osoitteessa Saarijärvi, Karstula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 286 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa