Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 16.05.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme syksyn ja joulun kiireisiin päivittäistavarakaupan asiakasyrityksiimme S-market Jämsään ja S-market Jämsänkoskelle MYYJIÄ Työnkuvaan kuuluu kaupan työtehtäviä: kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua ja hyllyttämistä. Työajat vaihtelevat arkipäivätyöstä viikonloppu- ja iltatyöhön. Työtä on tarjolla asiakasyritysten tarpeiden mukaan. Tärkeää on oma joustavuus ja mahdollisuus lähteä vuoroihin joskus lyhyelläkin varoajalla.Edellytämme sinulta Reipasta asiakaspalveluasennetta, ystävällisyyttä, hymyä sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Jyväskylä myyjät ja kassahenkilöt Jämsä myyjät ja kassahenkilöt Keuruu myyjät ja kassahenkilöt Kuhmoinen myyjät ja kassahenkilöt Luhanka myyjät ja kassahenkilöt Petäjävesi myyjät ja kassahenkilöt Juupajoki myyjät ja kassahenkilöt MänttäVilppula myyjät ja kassahenkilöt Orivesi myyjät ja kassahenkilöt Jyväskylä myyjät ja kassahenkilöt Jämsä myyjät ja kassahenkilöt Keuruu myyjät ja kassahenkilöt Kuhmoinen myyjät ja kassahenkilöt Luhanka myyjät ja kassahenkilöt Petäjävesi myyjät ja kassahenkilöt Juupajoki myyjät ja kassahenkilöt MänttäVilppula myyjät ja kassahenkilöt Orivesi myyntialan tehtävät Jyväskylä myyntialan tehtävät Jämsä myyntialan tehtävät Keuruu myyntialan tehtävät Kuhmoinen myyntialan tehtävät Luhanka myyntialan tehtävät Petäjävesi myyntialan tehtävät Juupajoki myyntialan tehtävät MänttäVilppula myyntialan tehtävät Orivesi myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Jyväskylä Jämsä Keuruu Kuhmoinen Luhanka Petäjävesi Juupajoki MänttäVilppula Orivesi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, Jämsä - Jämsänkoski, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 16.05.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jämsä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 207 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus