Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt satunnaiseen keikkatyöhön päivittäistavarakaupan asiakkaillemme Hankasalmen s-markettiin ja lähialueille asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita MYYJÄÄ Myyjän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen. Työtä on satunnaisesti tarjolla myymälästä riippuen ja työvuorot sijoittuvat aukioloaikojen mukaisesti. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan.Edellytämme sinulta Reipasta asiakaspalveluasennetta, ystävällisyyttä, hymyä sekä ammattimaista otetta työtehtäviin Valmiutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Rautalampi myyjät ja kassahenkilöt Laukaa myyjät ja kassahenkilöt Konnevesi myyjät ja kassahenkilöt Toivakka myyjät ja kassahenkilöt Kangasniemi myyjät ja kassahenkilöt Pieksämäki myyjät ja kassahenkilöt Hankasalmi myyjät ja kassahenkilöt Rautalampi myyjät ja kassahenkilöt Laukaa myyjät ja kassahenkilöt Konnevesi myyjät ja kassahenkilöt Toivakka myyjät ja kassahenkilöt Kangasniemi myyjät ja kassahenkilöt Pieksämäki myyjät ja kassahenkilöt Hankasalmi myyntialan tehtävät Rautalampi myyntialan tehtävät Laukaa myyntialan tehtävät Konnevesi myyntialan tehtävät Toivakka myyntialan tehtävät Kangasniemi myyntialan tehtävät Pieksämäki myyntialan tehtävät Hankasalmi myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Rautalampi Laukaa Konnevesi Toivakka Kangasniemi Pieksämäki Hankasalmi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, Hankasalmi ja lähialueet, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on kesätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hankasalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 189 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa