Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt satunnaiseen keikkatyöhön päivittäistavarakaupan asiakkaillemme Hankasalmen s-markettiin ja lähialueille asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita MYYJÄÄ Myyjän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen. Työtä on satunnaisesti tarjolla myymälästä riippuen ja työvuorot sijoittuvat aukioloaikojen mukaisesti. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan.Edellytämme sinulta Reipasta asiakaspalveluasennetta, ystävällisyyttä, hymyä sekä ammattimaista otetta työtehtäviin Valmiutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Rautalampi myyjät ja kassahenkilöt Laukaa myyjät ja kassahenkilöt Konnevesi myyjät ja kassahenkilöt Toivakka myyjät ja kassahenkilöt Kangasniemi myyjät ja kassahenkilöt Pieksämäki myyjät ja kassahenkilöt Hankasalmi myyntialan tehtävät Rautalampi myyntialan tehtävät Laukaa myyntialan tehtävät Konnevesi myyntialan tehtävät Toivakka myyntialan tehtävät Kangasniemi myyntialan tehtävät Pieksämäki myyntialan tehtävät Hankasalmi myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, Hankasalmi ja lähialueet, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on kesätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hankasalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 249 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus