Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.05.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joulun kiireisiin päivittäistavarakaupan asiakasyritykseemme S-market Äänekoskelle ja lähialueelle (Äänekoski-Saarijärvi-Uurainen-Suolahti-Laukaa-Tikkakoski). MYYJIÄ Työnkuvaan kuuluu kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, hyllyttämistä, kassan tilitykset sekä muita kaupan tehtäviä. Työajat vaihtelevat arkipäivätyöstä viikonloppu- ja iltatyöhön. Työtä on tarjolla asiakasyritysten tarpeiden mukaan. Tärkeää on oma joustavuus ja mahdollisuus liikkua vuoroihin eri puolille Ääneseutua.Edellytämme sinulta Reipasta asiakaspalveluasennetta, ystävällisyyttä, hymyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kannonkoski myyjät ja kassahenkilöt Karstula myyjät ja kassahenkilöt Soini myyjät ja kassahenkilöt Multia myyjät ja kassahenkilöt Ähtäri myyjät ja kassahenkilöt Saarijärvi myyjät ja kassahenkilöt Uurainen myyjät ja kassahenkilöt Äänekoski myyntialan tehtävät Kannonkoski myyntialan tehtävät Karstula myyntialan tehtävät Soini myyntialan tehtävät Multia myyntialan tehtävät Ähtäri myyntialan tehtävät Saarijärvi myyntialan tehtävät Uurainen myyntialan tehtävät Äänekoski myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, Ääneseutu, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 17.05.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee Saarijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 288 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus