Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.05.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joulun kiireisiin päivittäistavarakaupan asiakasyritykseemme S-market Äänekoskelle ja lähialueelle (Äänekoski-Saarijärvi-Uurainen-Suolahti-Laukaa-Tikkakoski). MYYJIÄ Työnkuvaan kuuluu kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, hyllyttämistä, kassan tilitykset sekä muita kaupan tehtäviä. Työajat vaihtelevat arkipäivätyöstä viikonloppu- ja iltatyöhön. Työtä on tarjolla asiakasyritysten tarpeiden mukaan. Tärkeää on oma joustavuus ja mahdollisuus liikkua vuoroihin eri puolille Ääneseutua.Edellytämme sinulta Reipasta asiakaspalveluasennetta, ystävällisyyttä, hymyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kannonkoski myyjät ja kassahenkilöt Karstula myyjät ja kassahenkilöt Soini myyjät ja kassahenkilöt Multia myyjät ja kassahenkilöt Ähtäri myyjät ja kassahenkilöt Saarijärvi myyjät ja kassahenkilöt Uurainen myyjät ja kassahenkilöt Äänekoski myyntialan tehtävät Kannonkoski myyntialan tehtävät Karstula myyntialan tehtävät Soini myyntialan tehtävät Multia myyntialan tehtävät Ähtäri myyntialan tehtävät Saarijärvi myyntialan tehtävät Uurainen myyntialan tehtävät Äänekoski myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, Ääneseutu, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 17.05.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Saarijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 237 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus