Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 17.05.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme syksyn kiireisiin päivittäistavarakaupan asiakasyritykseemme S-market Äänekoskelle ja lähialueelle (Äänekoski-Saarijärvi-Uurainen-Suolahti-Laukaa-Tikkakoski). MYYJIÄ Työnkuvaan kuuluu kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, hyllyttämistä, kassan tilitykset sekä muita kaupan tehtäviä. Työajat vaihtelevat arkipäivätyöstä viikonloppu- ja iltatyöhön. Työtä on tarjolla asiakasyritysten tarpeiden mukaan. Tärkeää on oma joustavuus ja mahdollisuus liikkua vuoroihin eri puolille Ääneseutua.Edellytämme sinulta Reipasta asiakaspalveluasennetta, ystävällisyyttä, hymyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kannonkoski myyjät ja kassahenkilöt Konnevesi myyjät ja kassahenkilöt Laukaa myyjät ja kassahenkilöt Saarijärvi myyjät ja kassahenkilöt Uurainen myyjät ja kassahenkilöt Viitasaari myyjät ja kassahenkilöt Äänekoski myyjät ja kassahenkilöt Vesanto myyjät ja kassahenkilöt Kannonkoski myyjät ja kassahenkilöt Konnevesi myyjät ja kassahenkilöt Laukaa myyjät ja kassahenkilöt Saarijärvi myyjät ja kassahenkilöt Uurainen myyjät ja kassahenkilöt Viitasaari myyjät ja kassahenkilöt Äänekoski myyjät ja kassahenkilöt Vesanto myyntialan tehtävät Kannonkoski myyntialan tehtävät Konnevesi myyntialan tehtävät Laukaa myyntialan tehtävät Saarijärvi myyntialan tehtävät Uurainen myyntialan tehtävät Viitasaari myyntialan tehtävät Äänekoski myyntialan tehtävät Vesanto myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Kannonkoski Konnevesi Laukaa Saarijärvi Uurainen Viitasaari Äänekoski Vesanto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, Ääneseutu, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 17.05.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Äänekoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 202 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa