Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme metallialan asiakkaallemme Lahteen nopean oppimiskyvyn ja reippaan asenteen omaavaa työntekijää metallikappaleiden työstötehtäviin. Pääasiallisiin töihisi kuuluu polttoleikkaus, mutta taitojesi karttuessa sinulla mahdollisuus saada koulutusta myös muihin työtehtäviin.Edellytämme sinulta kone- ja metallialan peruskoulutusta nopeaa oppimiskykyä ja reipasta asennetta eduksi katsomme myös aiemman kokemuksen metallitöistä Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen vuoden loppuun, jonka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lahti maa-, metsä- ja kalatalouden työt Nastola maa-, metsä- ja kalatalouden työt Orimattila maa-, metsä- ja kalatalouden työt Hollola tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nastola tehdas- ja tuotantotyöntekijät Orimattila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hollola puu- ja metallialan tehtävät Lahti puu- ja metallialan tehtävät Nastola puu- ja metallialan tehtävät Orimattila puu- ja metallialan tehtävät Hollola muut käsityöalan tehtävät Lahti muut käsityöalan tehtävät Nastola muut käsityöalan tehtävät Orimattila muut käsityöalan tehtävät Hollola maa-, metsä- ja kalatalouden työt tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät Lahti Nastola Orimattila Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä/Levyseppähitsaaja, Lahti, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 287 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa