Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme metallialan asiakkaallemme Lahteen nopean oppimiskyvyn ja reippaan asenteen omaavaa työntekijää metallikappaleiden työstötehtäviin. Pääasiallisiin töihisi kuuluu polttoleikkaus, mutta taitojesi karttuessa sinulla mahdollisuus saada koulutusta myös muihin työtehtäviin.Edellytämme sinulta kone- ja metallialan peruskoulutusta nopeaa oppimiskykyä ja reipasta asennetta eduksi katsomme myös aiemman kokemuksen metallitöistä Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen vuoden loppuun, jonka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lahti maa-, metsä- ja kalatalouden työt Nastola maa-, metsä- ja kalatalouden työt Orimattila maa-, metsä- ja kalatalouden työt Hollola tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nastola tehdas- ja tuotantotyöntekijät Orimattila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hollola puu- ja metallialan tehtävät Lahti puu- ja metallialan tehtävät Nastola puu- ja metallialan tehtävät Orimattila puu- ja metallialan tehtävät Hollola muut käsityöalan tehtävät Lahti muut käsityöalan tehtävät Nastola muut käsityöalan tehtävät Orimattila muut käsityöalan tehtävät Hollola maa-, metsä- ja kalatalouden työt tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät Lahti Nastola Orimattila Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä/Levyseppähitsaaja, Lahti, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 201 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa