Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme mekaniikka- asentajia teollisuuden automaatiolaitteiden kokoonpanoon Vaasaan. Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa mekaaninen kokoonpano ja toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. koneistaja). Huomioimme haussa myös uransa alussa olevat asentajat.Edellytämme sinulta mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä tehtävään soveltuvaa koulutusta työturvakorttia reipasta otetta työntekoon kykyä tarkkaan työhön Tarjoamme sinulle Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Isokyrö asennus, huolto ja puhtaanapito Laihia asennus, huolto ja puhtaanapito Maalahti asennus, huolto ja puhtaanapito Mustasaari asennus, huolto ja puhtaanapito Vaasa asennus, huolto ja puhtaanapito Vöyri asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaniikka- asentaja, Vaasa, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 219 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus