Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme mekaniikka- asentajia teollisuuden laitteiden kokoonpanoon Seinäjoelle. Työtehtäviisi kuuluu mekaaninen osa-kokoonpano, sekä valmiiden tuotteiden pakkaus. Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Huomioimme haussa myös uransa alussa olevat asentajat.Edellytämme sinulta mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä tehtävään soveltuvaa koulutusta työturvakorttia reipasta otetta työntekoon kykyä tarkkaan työhön Tarjoamme sinulle Mielenkiintoiset ja monipuoliset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Ilmajoki asennus, huolto ja puhtaanapito Jalasjärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Kauhava asennus, huolto ja puhtaanapito Kuortane asennus, huolto ja puhtaanapito Virrat asennus, huolto ja puhtaanapito Lapua asennus, huolto ja puhtaanapito Seinäjoki asennus, huolto ja puhtaanapito Isokyrö asennus, huolto ja puhtaanapito Kihniö asennus, huolto ja puhtaanapito Alavus asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaniikka- asentaja, Seinäjoki, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 299 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus