Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus


Etsimme Loungetarjoilijoita Finnairin korkeatasoisiin Loungeihin Helsinki-Vantaan lentoasemalle.Finnairin kolme korkeatasoista Business Loungea palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä, aikaisesta aamusta iltamyöhään. Tulet työskentelemään jokaisessa näistä uniikeista loungeista, lentoaseman kansainvälisessä sykkeessä.

Sinun työtehtäviisi tässä ainutlaatuisessa miljöössä kuuluu korkeatasoisesta ruoka- ja juomatarjoilusta huolehtiminen. Asiakkaiden viihtyvyys on ykkösasia, joten Loungeissa vastaatkin Finnairin korkeatasoisen asiakaspalvelustandardin toteutumisesta.

Edellytämme sinulta

  • Ravintola-alan koulutusta ja työkokemusta
  • Valmiutta työskennellä epäsäännöllisessä vuorotyössä
  • Reipasta työotetta, asiakaslähtöistä palveluasennetta ja hyvää tilannetajua
  • Suomen ja englanninkielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Nuhteetonta taustaa


Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen työn lentoaseman hektisessä ympäristössä
  • Innostuneen työyhteisön
  • Määräaikaisen työsuhteen
  • Vahvan organisaation sekä toimivan tukiverkoston taaksesi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.Staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.

Kutsumme tehtävään sopivat hakijat videohaastatteluun ja videohaastattelun läpäisseet henkilöt jatkohaastatteluun toimistollemme.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Vantaa Työajat: vuokratyö Yhteystiedot: Jaana Turunen 020 7206 216 jaana.turunen@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17799&field_id=21&place_id=1000008&did=1&jc=8&lang=fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Loungetarjoilija, Starfood Finland Oy, Helsinki-Vantaan lentoasema, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 287 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa