Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Etsimme asiakkaallemmeLINJASTOTARJOILIJAAtyöskentelemään opiskelija- ja henkilöstöravintoloissa Pirkanmaan seudulla. Linjatotarjoilijan tehtäviin kuuluvat muun muassa kassatyöskentely, linjaston ja vitriinien täyttäminen sekä muut avustavat työtehtävät oman osaamisen ja tarpeen mukaan. Työ on tiivistä tiimityötä, jossa iloisella asiakaspalveluasenteella ja ripeällä työotteella on suuri merkitys. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin ja erityisesti lounasaikoihin.Mikäli kuvauksen mukainen työ kiinnostaa juuri SINUA, täytä hakemus huolellisesti nettisivujemme kautta.

Edellytämme sinulta

  • työkokemusta henkilöstö- ja/tai opiskelijaravintolassa työskentelystä
  • kokemusta kassatyöskentelystä
  • ravintola-alan koulutusta
  • iloista asiakaspalveluasennetta
  • paineensietokykyä ja reipasta työotetta kiireenkin keskellä


Tarjoamme sinulle

  • pääasiassa arkipäiviin ja lounasaikoihin painottuvia työvuoroja
  • mahdollisuuden työllistyä yhteen tai usempaan kohteeseen
  • monipuolisen työnkuvan reippaassa työyhteisössä
  • mahdollisuuden työllistyä pidemmäksi aikaa
  • vahvan organisaation tuen taaksesi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi nettisivuillamme (www.staffpoint.fi) ja täytä hakemus huolellisesti, liitä myös ansioluettelo hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Tampere Työajat: vuokratyö Yhteystiedot: Katri Kiilo 040 1662 310 katri.kiilo@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17845&field_id=21&place_id=1000028&did=1&jc=8&lang=fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Linjastotarjoilijoita, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 318 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa