Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme LINJASTOTARJOILIJAA työskentelemään opiskelija- ja henkilöstöravintoloissa Pirkanmaan seudulla. Linjatotarjoilijan tehtäviin kuuluvat muun muassa kassatyöskentely, linjaston ja vitriinien täyttäminen sekä muut avustavat työtehtävät oman osaamisen ja tarpeen mukaan. Työ on tiivistä tiimityötä, jossa iloisella asiakaspalveluasenteella ja ripeällä työotteella on suuri merkitys. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin ja erityisesti lounasaikoihin. Mikäli kuvauksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Pälkäne ravintola-alan asiakaspalvelu Tampere ravintola-alan asiakaspalvelu Ylöjärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Hämeenkyrö ravintola-alan asiakaspalvelu Kangasala ravintola-alan asiakaspalvelu Lempäälä ravintola-alan asiakaspalvelu Nokia ravintola-alan asiakaspalvelu Orivesi ravintola-alan asiakaspalvelu Pirkkala ravintola-alan asiakaspalvelu Pälkäne ravintola-alan asiakaspalvelu Tampere ravintola-alan asiakaspalvelu Ylöjärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Hämeenkyrö ravintola-alan asiakaspalvelu Kangasala ravintola-alan asiakaspalvelu Lempäälä ravintola-alan asiakaspalvelu Nokia ravintola-alan asiakaspalvelu Orivesi ravintola-alan asiakaspalvelu Pirkkala ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Linjastotarjoilijoita, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 207 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus