Duunitori suosittelee
BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle liikeideapäällikköä ravintola La Famiglia Flamingoon. Täytäthän hakemuksen Tästä!La Famiglia on amerikan - italialainen, kodikkaan rentotunnelmainen ruokaravintola, jonka yhteydessä toimii myös olutravintola Sir Eino. Viikonloppuisin dj:n tahdittamana meno jatkuu 03.00 saakka. Ravintolat sijaitsevat viihdekeskus Flamingossa.Liikeideapäällikkönä vastaat La Famiglian ja Sir Einon operatiivisesta toiminnasta ravintolanjohtajan alaisuudessa.Sinulle on kertynyt vankkaa kokemusta esimiestyöstä. Olet vahva käytännön osaaja ja tunnet halua kehittää toimintaa, niin asiakaspalvelun kuin taloudellisten tunnuslukujenkin osalta.Olet joustava alan ammattilainen. Sinulla on kykyä toimia ja johtaa joukkoja paineenkin alla esimerkillisesti. Asiakaspalvelu ja myyntityö ovat Sinulle sydämenasia. Saat tiimisi innostumaan yhteisistä tavoitteista ja jopa ylittämään itsensä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet jämäkkä, sekä reilu esimies. Ymmärrät sanomattakin, että tehtävässä toimiminen edellyttää useamman vuoden esimieskokemusta, sekä anniskelupätevyyttä.

Edellytämme sinulta

  • aikaisempaa työkokemusta esimiestehtävistä
  • vahvaa näyttöä alan osaamisesta ja tuloshakuisuutta
  • paineensietokykyä
  • aitoa asiakaspalveluasennetta
  • vastaavanhoitajan pätevyyttä


Tarjoamme sinulle

  • sinulle luotettavan työpaikan, loistavat henkilökuntaedut ja erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.

StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Vantaa Työajat: toistaiseksi voimassaoleva Yhteystiedot: 0207206334 sanna.laine@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17726&field_id=21&place_id=1000008&did=1&jc=8&lang=fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikeideapäällikkö, La Famiglia Flamingo, Vantaa, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 318 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa