Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle liikeideapäällikköä ravintola La Famiglia Flamingoon. Täytäthän hakemuksen https://www.s-rekry.fi/web/embed.html#/job/4457?portal=web La Famiglia on amerikan - italialainen, kodikkaan rentotunnelmainen ruokaravintola, jonka yhteydessä toimii myös olutravintola Sir Eino. Viikonloppuisin dj:n tahdittamana meno jatkuu 03.00 saakka. Ravintolat sijaitsevat viihdekeskus Flamingossa. Liikeideapäällikkönä vastaat La Famiglian ja Sir Einon operatiivisesta toiminnasta ravintolanjohtajan alaisuudessa. Sinulle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikeideapäällikkö, La Famiglia Flamingo, Vantaa, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 17.11.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 196 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa