Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaamme taloushallintotiimiin LASKENTATOIMEN ASIANTUNTIJAA ainakin aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen Asiantuntijana työtehtäviisi kuuluvat kululaskujen kiertoon laitto valmiiksi tiliöityinä sisältäen; tili, tulosyksikkö, tilausnumero ja verokoodi jne.)Edellytämme sinulta kirjanpidon koulutustaustaa tilikartan ymmärrystä tulos-tase tarkkuutta ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen tarvittaessa joustavuutta työajoissa mm. tilinpäätösaikoina tiimihenkisyyttä, paineensietokykyä ja asiakaspalvelutaitoja hyviä tietoteknisiä taitoja Tarjoamme sinulle Mahdollisuuden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Pälkäne asiantuntijatehtävät ja konsultointi Tampere asiantuntijatehtävät ja konsultointi Ylöjärvi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Hämeenkyrö asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kangasala asiantuntijatehtävät ja konsultointi Lempäälä asiantuntijatehtävät ja konsultointi Nokia asiantuntijatehtävät ja konsultointi Orivesi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Pirkkala asiantuntijatehtävät ja konsultointi Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskentatoimen asiantuntija kirjanpitotiimiin, Tampere, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 280 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa