Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus


Haemme asiakasyrityksellemme Kruunu Herkku Oy:lle työntekijöitä pakkaamoon, lähettämöön ja varastoon joulusesongin ajalle.Pakkaamon puolella työskentelyssä on tärkeää ketteryys, nopeus ja tarkkuus. Sinun tulisi myös pystyä oppimaan koneenkäyttöä nopeasti. Koneet ovat simppeleitä, mutta tarkkana pitää osata olla. Sinun tulee pystyä ripeään työskentelyyn.Lähettämön ja varaston puolella eduksi on varastotyöntekijän kokemus. Sinun tulisi myös olla tarkka ja huolellinen sekä pystyä työskentelemään kylmissä olosuhteissa. Tiimityöskentelytaidot tulee olla hyvät. Aktiivinen työote ja kyky työskennellä myös parityönä.Työajat ovat pääasiassa arkisin klo 8 – 20 välisenä aikana, mutta sesonkiaikaan myös sunnuntaisin sekä yövuorossa.Työtä on tarjolla joulusesongin ajaksi viikoille 46 – 51.

Edellytämme sinulta

  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Aktiivista työotetta ja kykyä parityöhön
  • Reipasta asennetta
  • Oma-aloitteisuutta
  • Iloista mieltä
  • Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen työn
  • Arvokasta työkokemusta
  • TES mukaisen palkkauksen
  • Mahdollisuuden olla osana tehokasta työtiimiä


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä - toimithan siis nopeasti!
Työnantaja: StaffPoint Sijainti: Etelä-Savo, Mikkeli, Savonlinna, Juva, Pieksämäki, Varkaus, Leppävirta, Joroinen, Kerimäki, Sulkava Työajat: vuokratyö Yhteystiedot: Aleksi Arjakka 020 720 6512 aleksi.arjakka@staffpoint.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/staffpointhome/application_edit_welcome.html?job_id=17737&field_id=46&place_id=1000018&did=1&jc=8&lang=fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Staffpoint

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Etelä-Savo, Mikkeli, Savonlinna, Juva, Pieksämäki, Varkaus, Leppävirta, Joroinen, Kerimäki, Sulkava

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

112 211 000 € 48 %

Liiketoiminnan tulos

1 030 000 € 224 %

Henkilöstö

12 364 12247

Liikevoitto-%

1 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähettämö- ja varastotyöntekijöitä, Kruunu Herkku, Juva, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli , osoitteessa Etelä-Savo, Mikkeli, Savonlinna, Juva, Pieksämäki, Varkaus, Leppävirta, Joroinen, Kerimäki, Sulkava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 294 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa