Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ilmoitus jätetty 15.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Kruunu Herkku Oy:lle työntekijöitä pakkaamoon, lähettämöön ja varastoon joulusesongin ajalle. Pakkaamon puolella työskentelyssä on tärkeää ketteryys, nopeus ja tarkkuus. Sinun tulisi myös pystyä oppimaan koneenkäyttöä nopeasti. Koneet ovat simppeleitä, mutta tarkkana pitää osata olla. Sinun tulee pystyä ripeään työskentelyyn. Lähettämön ja varaston puolella eduksi on varastotyöntekijän kokemus. Sinun ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Leppävirta varastoalan tehtävät Joroinen varastoalan tehtävät Juva varastoalan tehtävät Varkaus varastoalan tehtävät Pieksämäki varastoalan tehtävät Rantasalmi varastoalan tehtävät Leppävirta Joroinen Juva Varkaus Pieksämäki Rantasalmi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi StaffPoint Oy Y-tunnus 1741050-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähettämö- ja varastotyöntekijöitä, Kruunu Herkku, Juva, on ilmoitettu Staffpoint -palvelussa 15.11.2016 ja sen on julkaissut StaffPoint. Kyseessä on vuokratyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joroinen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 178 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus